fbpx
Право

Полонський до суду в Камбоджі залишиться під підпискою про невиїзд

Камбоджійський адвокат скандально відомого російського бізнесмена Сергія Полонського Салюкс Лонг повідомив у понеділок, що судове засідання у справі його клієнта відбудеться не раніше, ніж через чотири місяці. Нагадаємо, Сергій Полонський днями повернувся до Камбоджі з Ізраїлю, де він намагався отримати ізраїльське громадянство.

"Судове засідання у справі російського бізнесмена відбудеться не раніше, ніж через чотири місяці. До цього моменту Сергій Полонський буде перебувати під підпискою про невиїзд", – сказав Лонг і додав при цьому, що Камбоджа не почне видавати Сергія Полонського в тому випадку, якщо Росія зажадає його екстрадиції.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Адвокат заявив, що поки, за його відомостями, документів про запит екстрадиції до Росії немає, і якщо вони з’являться, процес їх розгляду завжди займає значний час.

"Навіть якщо такий запит надійде, я вважаю, що Камбоджа проігнорує вимогу про екстрадицію, тому що рівень відносин між Росією і Камбоджею не такий хороший, щоб камбоджійці беззастережно виконували накази з Москви" – додав адвокат росіянина.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: