fbpx
Політика

Московська влада задоволена глядацьким інтересом до минулого ЧС з легкої атлетики

Виконуючий обов’язки керівника Департаменту фізичної культури і спорту по місту Москві Олексій Воробйов заявив, що задоволений реалізацією квиткової програми чемпіонату світу з легкої атлетики.

"Вчора президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Ламін Діак сказав, що це був найкращий чемпіонат світу з легкої атлетики за останні 14 років. Вчора я також спілкувався з генеральним секретарем IAAF Ессар Габріелем, який сказав, що наш чемпіонат був фантастичним з точки зору відвідуваності", – сказав Воробйов у понеділок на прес-конференції журналістам.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він також розповів, що на деякі змагання квитків навіть не вистачало і трибуни були переповнені.

Слова московського чиновника підтвердив заступник генерального директора ВАТ ОК "Лужники" Едуард Зернін, який повідомив, що зростання відвідуваності, згідно зі статистикою IAAF, склало більше 66% щодо чемпіонату світу 2011 року в південно-корейському місті Тегу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, на  ЧС з легкої атлетики, що завершився в неділю, збірна Росії зайняла перше місце в неофіційному командному заліку, завоювавши сім золотих медалей.

Влада Москви задоволена глядацьким інтересом до чемпіонату світу з легкої атлетики (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: