fbpx
Політика

Надбавки бюджетникам повинні були бути виплачені давно – Геращенко

 Член парламентської фракції «УДАР» Ірина Геращенко зазначила, що всі надбавки бюджетникам могли бути виплачені давно, і для цього не було необхідності проводити засідання Київради. За її словами, відповідний документ міг підписати голова КМДА Олександр Попов.

Як зазначила депутат, поки всі православні християни святкують Спас, влада намагається розколоти українське суспільство і цього разу використовує бюджетників на противагу опозиції. Геращенко підкреслила, що влада вже давно взяла курс на розкол України і прагне тим самим приховати свої корупційні справи.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Ірина Геращенко також звернула увагу і на те, що мітинг під Київрадою проходив на тому ж місці, де рік тому, нібито, були посаджені каштани на мільйон євро, проте ніяких каштанів зараз не видно, як і мільйона євро.

«Чому ці гроші не виплатили бюджетникам – невідомо. Відповідальних за ці корупційні дії також немає», – зазначила вона.

Депутат підкреслила, що влада не знаходить грошей на бюджетників, але при цьому звідкись дістає кошти на підвищення податків і утримання силових структур, прокуратури і закриті святкування.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Вона нагадала, що 2 тижні тому влада сама з собою відзначала 1025-ліття Хрещення Русі, витративши на це 50 мільйонів гривень з бюджету, і чому ці гроші не були спрямовані на виплати бюджетникам, знову ж невідомо.

За її словами, партія «УДАР» продовжує наполягати на проведенні виборів у Києві і визнанні того, що столична влада вже нелегітимна.

Читайте також: