fbpx
Кінотеатри

Уес Бентлі претендує на роль нового Бетмена

Досі на роль Бетмена у сіквелі «Людини зі сталі» претендували Джейк Джилленхол, Люк Еванс і Бен Аффлек. Тепер до цих претендентів з подачі автора попередньої трилогії про Бетмена Крістофера Нолана може приєднатися ще один актор – Нолан настійно рекомендує режисерові Заку Снайдеру придивитися до кандидатури Уеса Бентлі, свого часу знявся у фільмі «Краса по-американськи».

Зараз Крістофер Нолан активно співпрацює з Уесом Бентлі на зйомках науково-фантастичного трилера «Інтерстеллар». Режисер в захваті від спільної роботи і вважає, що Бентлі по плечу будь перевтілення, а в ролі Бетмена він буде просто непереборний.

Акторські проби для фільму «Людина зі сталі» розпочнуться у вересні і триватимуть до кінця жовтня. Поки інтрига зберігається, але на думку експертів, найвищі шанси отримати роль Бетмена має Джейк Джилленхол, якого рекомендував залучити до роботи над новим фільмом сценарист Девід Гойер. Шанси Еванса розцінюються як 50 на 50, а Аффлек з великою часткою ймовірності сам зійде з дистанції, так як останнім часом його приваблює виключно режисерська робота.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: