fbpx
Політика

Міліція забезпечувала громадський порядок, поки депутати працювали – Попов

 Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вважає цілком виправданою присутність такої великої кількості міліціонерів біля будівлі Київради, де сьогодні, 19 серпня, була проведена сесія. За його словами, враховуючи активність у будівлі і кількість присутніх там людей, правоохоронці вирішили посилити охорону Київради, щоб забезпечити громадський порядок і надати депутатам можливість нормально працювати.

У той же час, Олександр Попов не зміг відповісти на питання про те, скільки саме правоохоронців знаходилося біля будівлі Київради.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Нагадаємо, що сьогодні під Київрадою проводився мітинг, в якому брало участь близько 1500 осіб. Також на вулиці були присутні і представники опозиційних сил, які не зуміли потрапити в будівлю Київради і взяти участь у засіданні.

Раніше представники правоохоронних органів говорили про те, що вони охороняють Київрада від екстремістів, які можуть перешкодити роботі депутатів. При цьому підкреслювалося, що депутатів вони чіпати не збираються, бо ті недоторканні. Проте опозиціонери стверджують, що їх не пускали до зали засідань співробітники «Беркута», а тих, кому вдалося потрапити всередину, правоохоронці виштовхнули.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: