fbpx
Комп'ютерні ігри

Що готує компанія Wargaming своїм шанувальникам?

 На міжнародній виставці комп’ютерних ігор і електронних розваг IGAMES-EXPO 2013, яка проходила з 16 по 18 серпня в Міжнародному виставковому центрі (Київ), нашому виданню вдалося поспілкуватися з продакшн-продюсером World of Warplanes київського підрозділу компанії Wargaming Михайлом Зінченком.

Михайло Зінченко розповів нашому виданню про те, що робилося при підготовці проекту World of Warplanes, поділився прогнозами щодо майбутнього світової індустрії ігор, а також розповів про продукт, який незабаром з’явиться на ринку ігор.

Для тих, хто ще не знає, – у грі World of Tanks налічується більше 60 мільйонів зареєстрованих акаунтів. Далі більше – дана гра потрапила до книги рекордів Гіннеса, завдяки найбільшій кількості гравців, що грають на одному сервері одночасно.

Михайло Зінченко сказав, що після випуску проекту World of Warplanes, проводитимуться роботи над об’єднанням акаунтів World of Tanks і World of Warplanes. Це надасть унікальну можливість – заробляти ігрову валюту в одній грі, а витрачати її можна буде і в іншій.

Михайло Зінченко розповів нашому виданню, що вже найближчим часом буде проводитися політика «знецінення». Сенс полягає в тому, що тепер всі речі, які можна купити на даний момент за «реальні» гроші, стануть доступні за ігрову валюту. «За справжні гроші можна буде зробити собі гарний ангар, або, припустимо, придбати унікальний камуфляж», – каже Михайло. Це робиться виключно для зрівнювання балансу. Преміум-аккаунти будуть залишатися в грі, але ніякої переваги вони не нададуть.

Михайло Зінченко зазначив, що звукозаписна група провела цілий місяць в Сполучених Штатах Америки в різних музеях історії, щоб записати звуки літаків, які будуть імпортовані в гру. «Мені чесно дуже приємно, що навіть в інших країнах йдуть назустріч, тим самим допомагаючи створювати по-справжньому крутий продукт», – заявив Михайло Зінченко.

Говорячи про недалеке майбутнє, Михайло Зінченко повідомив, що вже зовсім скоро з’явиться карткова гра «World of Tanks: Generals». Гра буде доступна як у друкованій, так і в електронній версіях. «Я вже грав в електронну версію гри. Це дійсно потужно!», – каже Михайло Зінченко про новий проект.

Наприкінці нашого спілкування Михайло Зінченко сказав: "У наш час молодь мало проводить часу за книгами. Я знаю кілька прикладів того, коли діти, погравши в нашу гру, почали цікавитися історією, технікою. Це підштовхнуло їх брати в руки книги й читати. Я дуже пишаюся, що наш проект, хоч у такий спосіб, привертає до вивчення нової інформації».

Читайте також: