fbpx
Футбол

«Металург» (Донецьк) про висловлювання тренера «Зорі»: поважаючий себе чоловік повинен вміти відповідати за свої слова

Донецький «Металург», якого в матчі 7-го туру УПЛ чекає поєдинок з «Зорею», прокоментував слова головного тренера команди з Луганська Юрія Вернидуба, що прозвучали після вчорашнього матчу «Зоря» – «Ворскла», який луганчани програли 1:2, а головний арбітр в ході поєдинку видалив двох центральних захисників команди, один з яких – син наставника «Зорі».

«Я вважаю, що це замовлення. Знаючи, що ми будемо зараз грати в Донецьку, отримали картки 2 центральних захисники. Я не проти видалення Шуніча – так, фол останньої надії. Але щодо того ж Вернидуба – був кидок в центрі поля, обидва гравці розгорталися, картка не була стовідсотковою». Таку заяву Юрія Вернидуба цитує офіційний сайт донецького клубу, при цьому відзначаючи наступне: «Здавна повелося, що за свої слова будь-який поважаючий себе чоловік повинен вміти відповідати. Нікому не дозволено безкарно говорити про свої судження або домисли. Або ти надаєш факти, або ти повинен публічно принести вибачення».

Донецький «Металург» у своїй заяві звертається до Контрольно-дисциплінарного комітету української Федерації футболу з проханням розглянути на своєму засіданні заяву Юрія Вернидуба, зроблену ним вчора, після матчу «Зоря» – «Ворскла».

За матеріалами: metallurg.donetsk.ua

Читайте також: