fbpx
Шоу-бізнес

Джастін Бібер виконав пісню Майкла Джексона

  Молодий канадський виконавець Джастін Бібер записав ремікс на пісню Майкла Джексона. Даний вчинок не зміг залишити байдужими прихильників поп-короля.

Джастін Бібер записав сингл «Slave 2 The Rhythm» спільно з автором композиції Майклом Джексоном. Джастін Бібер взяв за основу голос Джексона з його неопублікованого синглу, заспівав кілька рядків у своєму стилі і доповнив це все стилем dubstep.

Цікаво, що шанувальники Майкла Джексона сприйняли цей крок Бібера в багнети.

Крім цього, якщо вірити чуткам, Джастін Бібер бажає придбати особняк Майкла Джексона в Каліфорнії. Як неодноразово говорив сам Бібер, він є великим фанатом Майкла Джексона і в дитинстві він переслуховував всі альбоми поп-короля по кілька разів.

Нагадуємо, що Майкл Джексон записав композицію незадовго до своєї трагічної кончини в 2009 році. На думку Джастіна Бібера, він вдихнув у пісню нове життя і вшанував пам’ять легендарного виконавця.

Майкл Джексон – американський співак, автор пісень, танцюрист, композитор, хореограф, філантроп і підприємець. Майкл Джексон вважається найуспішнішим виконавцем в історії поп-музики. На рахунку Джексона 15 премій Греммі і сотні інших почесних премій.

Michael Jackson Feat.Justin Bieber – Slave 2 The Rhythm (Аудіо):

За матеріалами: Сплетник

Читайте також: