fbpx
Політика

Голосування щодо виборів у Києві відбудеться восени – Олійник

 Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник стверджує, що голосування за призначення виборів у Києві буде проведено вже у вересні, відразу після початку роботи нової парламентської сесії. За його словами, це буде перше питання, яке розглядатимуть депутати у Верховній Раді після повернення з відпустки.

Сам же Володимир Олійник вважає, що Київрада зараз працює повністю на законній підставі, і це незважаючи на те, що термін її повноважень закінчився ще на початку червня.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Як зазначив депутат, зараз суспільство пожинає плоди деструктивної політики, яку свого часу проводила партія Тимошенко – БЮТ. Він нагадав, що саме ця політична сила стала ініціатором проведення дострокових виборів у Києві в 2008 році, тим самим створивши проблему.

«Адже чергові вибори повинні проходити одночасно», – заявив він.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Нагадаємо, що сьогодні, 19 серпня, депутати Київради звернулися до Верховної Ради з проханням призначити вибори в Києві на 2015 рік.

За матеріалами: Радіо Свобода

Читайте також: