fbpx
Футбол

Гендир «Дніпра» Андрій Стеценко: Все це можна висловити лише одним словом – беззаконня

Відомі в світі футболу люди продовжують коментувати події 6-го туру української Прем’єр-ліги. Про інцидент, що трапився на 55-й хвилині матчу «Севастополь» – «Дніпро», коли на футбольне поле з трибун полетіли фаєри та крісла, свою думку висловив генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко.

«Все це можна виразити лише одним словом – беззаконня», – наводять ЗМІ сьогодні слова Андрія Стеценка, який підкреслив, що «на щастя, на наших стадіонах таке трапляється нечасто . У будь-якому випадку подібне треба припиняти в корені». За словами гендира «Дніпра», в Україні може бути створений «дуже небезпечний прецедент», якщо Федерація футболу та Прем’єр-ліга належним чином не відреагують на події в Севастополі. «Можлива ланцюгова реакція, адже в кожному українському місті є фанатські угруповання. Ще невідомо, наскільки те чи інше з них агресивне», – зазначив Андрій Стеценко і додав, що в результаті інциденту в Севастополі з футболістів «Дніпра» ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що раніше про події матчу «Севастополь» – «Дніпро» свою думку висловив головний тренер дніпропетровського клубу Хуанде Рамос: «Що можна сказати про такий матч? Це не футбольний матч, а цирк. Одна команда хотіла грати і вигравати, інша всіляко тягнула час, і арбітр дозволяв це робити». При цьому, Хуанде Рамос, який довгий час працював в Іспанії, підкреслив, що в цій країні не траплялося такого, щоб уболівальники на футбольне поле кидали сидіння і через це зупиняли матч.

Поєдинок «Севастополь» – «Дніпро» завершився внічию 1:1. Підопічні Хаунде Рамоса знову втратили очки в поточній футбольній першості, а хуліганська витівка уболівальників, безумовно, вплинула на хід матчу.

Також нагадаємо, що заслуговують на увагу думки про події 6-го туру УПЛ, які раніше висловили головний тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний і наставник луганської «Зорі» Юрій Вернидуб.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: