fbpx
Політика

Правлячий режим продемонстрував, як планує втриматися при владі – Ємець

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець заявив, що сьогодні, 19 серпня, під стінами Київради був випробуваний сценарій наступних президентських виборів в Україні. Він зазначив, що народних депутатів, всупереч закону, не пускали в приміщення органу державної влади, а не пустили їх ті, хто стоїть на варті закону – співробітники міліції.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Більше того, ці, так звані «правоохоронці» зі злістю, цинічно, били народних депутатів, мутузили кулаками зі всіх сил … Зрозуміло що така зухвалість не можлива без команди згори», – написав він у Facebook.

За його словами, все це є прикладом того, як правлячий зараз режим планує втриматися при владі – попросту задушивши будь-який опір.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Як вважає Ємець, на майбутніх президентських виборах вони закриють виборчі дільниці та ЦВК, де намалюють необхідні для себе результати.

«Люди – ми живемо в тоталітарній країні! Владу захопили злочинці. І вони її не віддадуть. Демократію і свободу потрібно захищати всім разом. Інакше ніяк», – додав депутат.

Читайте також: