fbpx
Спорт

ЧС в Москві. Усейну Болту не сподобалася їжа, напівпорожні трибуни і обслуговуючий персонал, зате дуже сподобалися російські жінки

За словами легендарного ямайського спортсмена Усейна Болта, організація чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходить в ці дні в Москві, є далеко не найкращою в історії.

"Чемпіонат світу в Москві – не кращий. Але поступово все починало налагоджуватися, і його можна оцінити на сім балів з десяти. З чим це пов’язано? Американські спортсмени вже говорили, що їм не сподобалося, що була одноманітна їжа. І я звик, що стадіон під час виступів буває повністю заповнений. А це було не так. І до того ж персонал, що обслуговує турнір, не відразу почав правильно виконувати свої обов’язки", – заявив Болт на заключній прес-конференції.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо господарів чемпіонату, то тут, за визнанням ямайського легкоатлета, скаржитися нема на що. «Російські люди – дуже приємні і дуже багато посміхалися під час зустрічей зі мною». Особливо Усейну Болту сподобалися росіянки. «Тут дуже багато красивих жінок, і я обов’язково розповім про це своїм друзям, коли повернуся на Ямайку», – сказав він з посмішкою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, Усейн Болт завоював у Москві три золоті медалі – на індивідуальних дистанціях 100 і 200 метрів, а також в естафеті 4х100 м.

 

Усейн Болт (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: