fbpx
Суспільство

Виставка IGAMES-EXPO 2013 завершилася в Києві

 З 16 до 18 серпня в Міжнародному виставковому центрі (Київ) проходила міжнародна виставка комп’ютерних ігор і електронних розваг. Проект IGAMES-EXPO 2013 зібрав під одним дахом розробників ігор, виробників програмного і апаратного забезпечення, які показували комп’ютерні відеоігри, ігрові приставки, новітню комп’ютерну електроніку та аксесуари. У рамках виставки проходило безліч заходів, змагань, розіграшів призів і багато іншого.

Вся виставка була поділена на декілька секцій. У секції IGAMES-EXPO представляли PC-ігри, ігри для консолей і приставок, ігри для смартфонів і планшетів, мобільні ігри, оnline-ігри. Тут будь-який бажаючий міг побувати «в шкурі» геймера і вдосталь насолодитися популярними іграми. Наприклад, фанати популярної гри World of tanks могли «покатати» на спеціально створених акаунтах абсолютно на будь-якій доступній в грі техніці. Також на виставці можна було взяти участь у новому проекті компанії Wargaming – World of warplanes. Звиклі до консолей геймери могли пограти в популярні ігри на PS.

Читайте також:  РПЦ в Україні оголосило війну Румунській православній церкві

Друга секція під назвою GAMER-JUNIOR була присвячена комп’ютерному моделюванню, 3D моделюванню та анімації, робототехніці, Lego-освіті. У даній секції проводилися всілякі Lego-турніри, які наочно демонстрували, що можна зробити з простого на перший погляд конструктора.

IGAMES TOURNEY – секція, яка була присвячена демонстраційним та шоу-турнірам з найпопулярніших комп’ютерних ігор із залученням професійних міжнародних гравців. Тут проводилися майстер-класи, які давали можливість підвищити свою майстерність в тій чи іншій сфері.

Читайте також:  Професор Салазар – диктатура інтелігентного мізантропа (ВІДЕО)

Окрему увагу варто приділити останній секції міжнародної виставки IGAMES-EXPO 2013 – BUSINESS DATING. У першу чергу варто сказати, що в рамках виставки проводилося безліч всіляких конференцій та живого спілкування з відвідувачами, які могли задати розробникам абсолютно будь-які питання, що  їх цікавили. По-друге, в даній секції проходив «ярмарок вакансій»: IT-рекрутингове агентство King’s Choice спільно з усіма представленими на виставці компаніями створили стіну, на якій були зазначені відкриті вакансії. Будь-який бажаючий отримав унікальну можливість прямо там, на виставці IGAMES-EXPO 2013, знайти роботу своєї мрії.

Читайте також: