fbpx
Шоу-бізнес

Кузя з “Універу” хоче відкрити канал на YouTube

Виконавець ролі Кузі в серіалі "Універ" Віталій Гогунський відкриває власний інтернет-канал на YouTube. На відміну від репера Тіматі, який створив музичний відеоканал Black Star-TV, і Олени Беркової, що відкрила платний секс-відеочат, канал 35-річного актора буде гумористичним.

В даний час Гогунський і його однодумці ламають голову над назвою свого дітища. Віталій пропонує всім шанувальникам взяти участь у цьому процесі. «Мені б не хотілося називати канал "Кузя-ТВ", хочеться щось більш перспективне. А ще важливо, щоб люди теж взяли в цьому участь і самі запропонували якісь варіанти, адже я створюю майданчик заради глядачів і їх задоволення», – розповів актор.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Гогунський пообіцяв, що постане перед широкою аудиторією не тільки в образі Кузі, що вже полюбився, а й освоїть нові амплуа. Значна частина ефірного часу буде присвячена американцям. Актор планує розповісти своїй аудиторії про життя звичайних людей – «яку їжу вони їдять, куди ходять і багато іншого». Якщо Марія Кожевнікова, з якою Гогунський вже мав досвід вдалої співпраці, проявить інтерес до ідеї, актор готовий запропонувати їй стати ведучою будь-якої рубрики.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Гогунський і Кожевнікова (відео):

За матеріалами: heart.ru

Читайте також: