fbpx
Кінотеатри

Пітер Берг сподівається, що “Вцілілий” не повторить провал “Морського бою”

Режисер фільмів «Королівство», «Морський бій» і «Хенкок» Пітер Берг в інтерв’ю журналістам The New York Times розповів про свій новий проект – картину «Вцілілий», головні ролі в якій виконали Марк Уолберг, Еміль Хірш, Ерік Бана і Тейлор Кітч.

Режисер дуже сподівається, що фільм «Вцілілий» поверне йому репутацію, загублену після провалу в світовому прокаті його картини «Морський бій». Звичайно, ця стрічка себе окупила, але не більше того. Похвалитися суперприбутками Пітер Берг не може – при витратах в 209 000 000 доларів «Морський бій» заробив лише 303 000 000 доларів, що за голлівудськими мірками є незадовільним результатом. Беручись за роботу, кінематографісти завжди розраховують на те, що касові збори перевищать витрати мінімум в два рази.

«Мені здавалося, що я зрозумів, чого варто зробити блокбастер. Я вже відчув на собі, наскільки глобальна сила кіно, але, думаючи про успіх «Хенкока», я не врахував один фактор. Я думав, що зможу зробити картину "Морський бій" без великої зірки», – заявив Пітер Берг, зізнавшись, що виявився зовсім не правий, і тепер робитиме ставку «на інші карти».

 

"Вцілілий" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: