fbpx
Футбол

«Ми віримо і сподіваємося, що в середу будемо грати в Лізі чемпіонів», – Мирон Маркевич про ситуацію з «Металістом»

  Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич все ще сподівається, що його команда зможе брати участь у Лізі чемпіонів сезону 2013-2014 років.

"Так, звичайно, ми готуємо команду до матчів Ліги чемпіонів. Вона виглядає зараз непогано. Але, напевно, це більше питання до наших юристів, вони знають ситуацію краще. Ми поки живемо тим, що граємо в чемпіонаті України", – сказав він на прес-конференції після матчу національної першості з "Говерлою" у суботу.

"Надія вмирає останньою. Ми віримо і сподіваємося, що в середу будемо грати в Лізі чемпіонів", – підкреслив М. Маркевич.

Як повідомлялося, 2 серпня Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) прийняв рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород чемпіонату України сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний характер матчу "Металіст" – "Карпати" 2008 року. Разом з тим з "Металіста" і "Карпат" не зніматимуть по 9 очок у сезоні 2011/2012, отже, турнірна таблиця того чемпіонату України залишається без змін. Спортивний директор "Металіста" Євген Красніков згідно з рішенням Лозаннського суду позбавлений права займатися футбольною діяльністю протягом 5 років.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: