fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Забіяка здійснила свою заповітну мрію

Протягом кількох останніх років солістка групи «Чилі» Ірина Забіяка мріяла потрапити до Киргизії. Однак то вагітність, то пологи, то постійна зайнятість на роботі не дозволяли збутися заповітній мрії. Але ось, нарешті, настала та заповітна година, коли Ірина Забіяка змогла кинути все і відправитися в довгоочікувану подорож. Компанію їй склав цивільний чоловік В’ячеслав Бойков. Співачка зізналася, що в киргизькому Іссик-Кулі вона шукала істину свого перебування на землі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«За енергетикою це місце ще чудовіше, ніж мені уявлялося – саме тут знаходиться серцева чакра Землі. Безліч туристів з усього світу їдуть сюди, щоб зайнятися самопізнанням і просто відпочити в цьому унікальному місці», – розповіла Ірина Забіяка.

Не обійшлася подорож і без пригод. На шляху в Алтин Арашан джип Ірини і її супутника застряг. Закоханим нічого не залишалося, як поміняти свого "чотириколісного друга" на більш витривалого – кінь. І хоча подорож тривала вісім годин, молоді люди зовсім не стомилися. Не завадив і раптовий дощ. Навпаки, Ірина Забіяка та її чоловік отримали масу позитивних емоцій і вражень.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: heat.ru

Читайте також: