fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Іскорнев став телеведучим

Знаменитий пластичний хірург, герой третього сезону української версії шоу «Холостяк» Андрій Іскорнев на деякий час вирішив змінити амплуа і стати телеведучим. Справа в тому, що ведучий програми «Неймовірна правда про зірок» Григорій Решетник на кілька тижнів йде у відпустку, і його місце охоче погодився на цей час зайняти Андрій Іскорнев. Зйомки програм за участю знаменитого пластичного хірурга вже відбулися і, за словами самого Іскорнева, вельми успішно. Та й з однією дівчиною (в цьому випадку з напарницею по знімальному майданчику Надією Мейхер) працювати набагато легше, ніж з 25.

«Все пройшло вдало, на зйомках було багато знайомих облич. Надія – відмінний фахівець, у неї прекрасне почуття гумору, працювати з нею – одне задоволення. До речі, ми з Надею давно знайомі, а познайомив нас якраз Григорій Решетник на одній з церемоній вручення телепремій», – розповів Андрій Іскорнев.

Як виглядає головний холостяк країни в ролі ведучого, телеглядачі зможуть побачити вже у найближчих випусках програми «Неймовірна правда про зірок» на телеканалі СТБ.

За матеріалами: stb.ua

Читайте також: