fbpx
Новини світу

Кернес взяв участь у XXVIII Міжнародному марафоні «Визволення»

  Міський голова Харкова Геннадій Кернес, директор департаменту житлового господарства Харківської міськради Роман Нехорошков та голова адміністрації Дзержинського району Харкова Володимир Котковський взяли участь у XXVIII Міжнародному марафоні "Визволення".

Як повідомляє прес-служба Харківської міськради, всі троє пробігли напівмарафон (дистанцію 21 км).

"Я йшов до цієї мети, за допомогою тренерів я це зробив і задоволений результатом", – сказав Г.Кернес після забігу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відстань у 21 км міський голова Харкова пробіг за 1 годину 44 хвилини.

XXVIII Міжнародний легкоатлетичний марафон "Визволення" на честь Дня міста і 70-річчя визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників стартував у неділю, о 9:00. Крім марафонської дистанції (42 км), були також забіги на 21 км, на 10 км і на 3 км.

У забігу на 42 км брали участь 98 осіб, на дистанції 21 км – 207 осіб, 10 км – 193 учасники, у забігу на 3 км – 2 тис. 700 осіб . Наймолодшому учаснику забігу – два роки, найстаршому – 92.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Крім харків’ян, у марафоні брали участь легкоатлети з різних регіонів України та Росії (Маріуполя, Олександрії, Кременчука, Сумської області, Білгородської області, Курська та інших).

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: