fbpx
Політика

Грандіозне авіашоу заплановано на честь 290-річчя Єкатеринбурга

Грандіозне авіашоу на честь 290-річчя Єкатеринбурга покажуть пілоти авіагрупи Військово-повітряних сил Росії "Стрижі". Фігури вищого пілотажу виконають на п’яти літаках МіГ-29.

"Завдяки авіашоу ми показуємо людям, що військова техніка знаходиться в надійних руках. Крім того, проведення таких заходів не на словах, а на ділі доводить знаменитий девіз, що "Народ і армія – єдині", – розповів ИТАР-ТАСС командувач військами 2-го командування ВПС і ППО, генерал-лейтенант Віктор Севостьянов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Окрім "Стрижів" в небо Єкатеринбурга піднімуться фронтові бомбардувальники Су-24М, ланка винищувачів-перехоплювачів МіГ-31, бойові вертольоти Мі-8 і Мі-24. Крім того, привітати жителів  Єкатеринбурга прилетять найбільші в світі транспортні вертольоти Мі-26 і військово-транспортні літаки АН-12, АН-26, ТУ-134 з аеродрому "Кольцово" Свердловської області.

Свою майстерність продемонструють парашутисти з пошуково-рятувального загону Центрального військового округу, здійснивши десантування з вертольотів МІ-8. Парашутисти виконають елементи повітряної акробатики. А на землі в цей час розгорнуть велику експозицію, де можна буде побачити різну техніку військ ППО.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Грандіозне авіашоу заплановано на честь 290-річчя Єкатеринбурга (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: