fbpx
Право

Сергій Полонський об’явився в Камбоджі

Російський підприємець Сергій Полонський, який підозрюється російськими слідчими в шахрайстві, прибув до Камбоджі, де має намір відпочити після поспішного від’їзду з Ізраїлю. За словами джерела, близького до оточення бізнесмена, в Камбоджі він має намір залишатися кілька місяців і до Росії повертатися поки не збирається. Те ж джерело додало, що найближчим часом до Полонського приєднається його адвокат.

Один з адвокатів Полонського повідомив, що ще в минулу середу суд камбоджійської провінції Сіанук виніс постанову про повернення пану Полонському його російського паспорта.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, в п’ятницю Полонський несподівано і дуже спішно покинув територію Ізраїлю. З’явилися повідомлення, що зробити йому це довелося після того, як влада цієї країни ясно дала йому зрозуміти, що у разі запиту з Москви, він буде виданий російським правоохоронцям.

Йому також недвозначно натякнули, що не варто повертатися на територію Ізраїлю і тим більше, розраховувати на отримання громадянства.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Тиждень тому Тверський суд Москви санкціонував заочний арешт Полонського, що звинувачується в шахрайстві при будівництві московського житлового комплексу «Кутузовская миля», а Генпрокуратура оголосила Полонського в міжнародний розшук.

Сергій Полонський об’явився в Камбоджі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: