fbpx
Політика

Олег Тягнибок: торгова війна з Росією – це абсолютний провал «багатовекторної» політики режиму Януковича

Олег Тягнибок прокоментував ситуацію з українськими товарами, що склалася на українсько-російському кордоні. На його думку, проблеми з імпортом українських товарів є свідченням провалу «багатовекторної» політики режиму Віктора Януковича і запропонованого президентом України формату взаємин з Митним союзом за схемою «3+1».

«Надії Януковича всидіти на двох стільцях, балансуючи між Росією і Європейським союзом, зазнали краху», – наводить слова Олега Тягнибока офіційний сайт Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Олег Тягнибок нагадав, що очолювана ним політична сила раніше неодноразово говорила про те, що «Москва не задовольниться суто економічним співробітництвом». На думку лідера ВО «Свобода» «Росія ніколи не виконувала і не виконуватиме договори про вільну торгівлю з Україною».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За словами Олега Тягнибока, Митний союз загрожує «повним підпорядкуванням України Росії» і може призвести до включення України «в орбіту імперського геополітичного проекту Росії».

На думку лідера ВО «Свобода», ринок ЄС є «позитивною протилежністю» ринку МС. Інтеграція України до Митного союзу, як підкреслив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода», може на деякий час принести позитивні моменти для української економіки, однак це буде стратегічний програш.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: svoboda.org.ua

Читайте також: