fbpx
Кінотеатри

Кінофестиваль в Санкт-Петербурзі відкриє «Джобс: Імперія спокуси»

Керівник Санкт-Петербурзького міжнародного кінофестивалю Марія Авербах назвала фільм, який відкриє захід. Це буде стрічка про засновника Apple Стіва Джобса – «Джобс: Імперія спокуси». Головну роль в картині зіграв Ештон Кутчер, який, за словами Авербах, не зможе приїхати на петербурзьку прем’єру, тому що в цей час буде зайнятий зйомками.

На показ фільму може приїхати режисер Джошуа Майкл Штерн, який багато разів говорив, що мріє відвідати Петербург.

У січні цього року в північній столиці було відкрито пам’ятник, присвячений Стіву Джобсу, який представляє собою IPhone в людський зріст, на сенсорному екрані якого можна переглянути фільми про засновника Apple. Так що, як передбачається, якщо Штерн приїде до Петербурга, може обов’язково тут з’явитися.

Фестиваль у Петербурзі триватиме дев’ять днів, протягом яких у кінотеатрах «Аврора», «Будинок Кіно», «Батьківщина» і «Англетер» покажуть близько ста фільмів.  Для конкурсної програми будуть вибиратися картини за принципом «один фільм – одна країна». Цього року у фестивалі братимуть участь стрічки з Сербії, Чехії, Румунії, Польщі та США. Глядачі також побачать 14 російських прем’єр і зможуть вибрати кращу картину, якій вручать «Приз глядацьких симпатій».

Завершиться кіноогляд на Неві 22 вересня.

Кінофестиваль в Санкт-Петербурзі відкриє «Джобс: Імперія спокуси» (відео):

 

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: