fbpx
Футбол

Андрій Воронін – найкращий футболіст липня на думку вболівальників «Динамо» (Москва)

Московське «Динамо» в сезоні-2013/2014 за сприяння вболівальників столичного клубу кожен місяць буде визначати кращого гравця команди. Шанувальники московського клубу мають можливість голосувати на сайті «Динамо» за того чи іншого футболіста, виставляючи свої оцінки після кожного проведеного командою матчу.

були підведені підсумки липня, і, як повідомляє офіційний сайт московського «Динамо», кращим був названий українець Андрій Воронін. Нагадаємо, що в цьому сезоні Андрій Воронін повернувся в «Динамо» з Німеччини, де форвард перебував в оренді у клубі «Фортуна». Відзначається, що після зіграних чотирьох турів РФПЛ, у двох поєдинках (з «Волгою» і «Спартаком») Андрій Воронін, на думку вболівальників, визнавався кращим, а після поєдинку з махачкалінським «Анжи» Андрій Воронін зайняв друге місце після Соломатіна. Між іншим, Андрія Вороніна вболівальники визнали кращим і в серпневому матчі проти «Терека».

Коментуючи свою перемогу в голосуванні уболівальників, екс-форвард збірної України Андрій Воронін заявив, що він вдячний шанувальникам московського «Динамо» за визнання. «Я ніколи не сумнівався у своїх силах … Віра у власні сили постійно зі мною», – підкреслив Андрій Воронін і додав: «Мене добре прийняли в команді, я повернувся в прекрасно знайомий колектив, старанно готувався на зборах і намагаюся приносити «Динамо» максимум користі».

Вчора ми повідомляли про те, що в московське «Динамо» з махачкалінського «Анжи» прийшло серйозне поповнення в особі Ігоря Денисова, Юрія Жиркова і Олександра Кокоріна.

За матеріалами: fcdynamo.ru

Читайте також: