fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва втомилася від самотності

Останні кілька днів телеведуча Альона Водонаєва стала заручницею поганого настрою. Вона сумує і багато думає про життя. Але найбільше Альона Водонаєва втомилася від самотності і від того, що їй за двох доводиться виховувати маленького синочка. Благо, що в цьому допомагають мама Альони і її колишній чоловік. Проте екс-учасниці реаліті-шоу «Дом-2», як і будь-який інший дівчині, хочеться постійно відчувати підтримку коханої людини, її захист і любов.

«Мені подобається бути вільною. Подобається бути одній … Але якщо чесно, дуже складно, виховуючи сина, бути йому і мамою і татом. Звичайно, мій чоловік, з яким ми розлучилися, залишаючись кращими друзями і близькими людьми, завжди на зв’язку з Богданом, і бачаться вони, коли хочуть. Але все-одно відчуваю, що я за двох. Мені доводиться бути дуже суворою. Я втомилася», – повідомила Альона Водонаєва своїм шанувальникам в Instagram.

Фанати негайно почали втішати телезірку і давати слушні поради. Так, звичайно, виховувати одній дитину – це справжнє випробування, яке в наш час випадає на долю багатьох молодих мам. Але щастя рано чи пізно теж приходить. Тому залишається зібрати всю свою волю в кулак і чекати. Сподіватися і чекати.

Читайте також: