Аварія теплохода на Іртиші. «Постраждали 49 людей, четверо загинули, безвісти зниклих немає», – заява СК Росії

У Слідчому комітеті Російської Федерації прокоментували сьогоднішню надзвичайну подію – зіткнення пасажирського теплохода і баржі на Іртиші. Раніше повідомлялося, що в результаті аварії загинули чотири пасажири теплохода, 49 людей постраждали, а ще шестеро осіб зникли безвісти.

Згідно із заявою прес-служби СК РФ, на даний момент без вісті зниклих в результаті зіткнення пасажирського теплохода і баржі на Іртиші немає. При цьому, в СК РФ підтвердили інформацію про те, що чотири людини загинули і ще 49 постраждали, серед них 8 дітей.

У Слідчому комітеті Росії повідомили, що вже були допитані капітани суден, а після аварії було порушено кримінальну справу. Відзначається, що в даний момент «статусу затриманих поки ні в кого у цій справі немає».

Related Post

У ЗМІ наводяться слова начальника відділу пропаганди та зв’язків з громадськістю ГУ МНС по Омської області Олексія Пуришева, який заявив наступне: «Зараз ми вже нікого не шукаємо. Водолази, які нібито шукали тіла зниклих, насправді обстежили дно річки під пошкодженим судном, щоб мати уявлення як його піднімати».

Зіткнення теплохода на підводних крилах "Полісся-8" та баржі сталося близько 13:20 за місцевим часом на 1843 кілометрі річки Іртиш, в 10 кілометрах від міста Омська.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment