fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Аварія теплохода на Іртиші. «Постраждали 49 людей, четверо загинули, безвісти зниклих немає», – заява СК Росії

У Слідчому комітеті Російської Федерації прокоментували сьогоднішню надзвичайну подію – зіткнення пасажирського теплохода і баржі на Іртиші. Раніше повідомлялося, що в результаті аварії загинули чотири пасажири теплохода, 49 людей постраждали, а ще шестеро осіб зникли безвісти.

Згідно із заявою прес-служби СК РФ, на даний момент без вісті зниклих в результаті зіткнення пасажирського теплохода і баржі на Іртиші немає. При цьому, в СК РФ підтвердили інформацію про те, що чотири людини загинули і ще 49 постраждали, серед них 8 дітей.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У Слідчому комітеті Росії повідомили, що вже були допитані капітани суден, а після аварії було порушено кримінальну справу. Відзначається, що в даний момент «статусу затриманих поки ні в кого у цій справі немає».

У ЗМІ наводяться слова начальника відділу пропаганди та зв’язків з громадськістю ГУ МНС по Омської області Олексія Пуришева, який заявив наступне: «Зараз ми вже нікого не шукаємо. Водолази, які нібито шукали тіла зниклих, насправді обстежили дно річки під пошкодженим судном, щоб мати уявлення як його піднімати».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Зіткнення теплохода на підводних крилах "Полісся-8" та баржі сталося близько 13:20 за місцевим часом на 1843 кілометрі річки Іртиш, в 10 кілометрах від міста Омська.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: