fbpx
Події

Аварія на Іртиші. 4 людини загинули, 46 отримали поранення

За повідомленням міністерства транспорту РФ, сьогодні, 17 серпня, близько 10:55 за московським часом на річці Іртиш, біля селища Нова Станиця сталося зіткнення екскурсійного теплохода на підводних крилах «Полісся-8» з вантажною баржею.

На борту теплохода в момент зіткнення перебували 56 осіб, серед них чотири члени екіпажу. В результаті НП чотири людини загинули, 46 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Всі поранені евакуйовані і доставлені в місцеві лікарні. 14 з постраждалих перебувають у важкому стані, серед них дві дитини.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

За словами співробітника регіонального управління МВС, рульовий теплохода «Полісся-8» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Згідно з однією з версій, теплохід міг зіткнутися з баржею через те, що керманич екскурсійного судна відхилився від курсу. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею «Порушення безпеки руху водного транспорту, що спричинило загибель двох і більше осіб». Максимальний термін покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на сім років.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Теплохід "Полісся-8" зіткнувся з баржею (відео):

За матеріалами: РИА Новости, lenta.ru

Читайте також: