fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Єгипетська поліція затримала банду, яка пограбувала російських журналістів

Єгипетській поліції вдалося затримати озброєну банду, що зробила напад на знімальну групу російського телебачення. Згідно з поліцейським протоколом, на телевізійників напали в той момент, коли вони вночі їхали з аеропорту на таксі.

У районі залізничного вокзалу невідомі з ножами перегородили дорогу автомобілю і під загрозою розправи відібрали у кореспондентів, які прилетіли висвітлювати події в країні, гроші, кредитні картки, обладнання, включаючи любительську відеокамеру і внутрішній російський паспорт. Закордонні паспорти росіянам повернули на місці.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Даний інцидент стався на безлюдній дорозі, під висотною автоестакадою, і як стверджують росіяни, поліція знайшла і затримала грабіжників тільки завдяки свідченням водія таксі, який чітко описав зовнішній вигляд грабіжників.

У поліції журналістам повернули документи і велику частину викраденого, за винятком готівкових грошей, які грабіжники встигли витратити. Журналісти відзначили високий професіоналізм єгипетських поліцейських, які зуміли в напруженій ситуації, яка зараз в країні, відшукати злочинців.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: ИТАР-ТАСС.

Читайте також: