fbpx
Шоу-бізнес

Федір Бондарчук зніме фільм про життя Павла Дурова

 За мотивами книги «Код Дурова» буде знято фільм про життя творця найпопулярнішої в СНД соціальної мережі «Вконтакте».

Як повідомляється, до зйомок приступлять в грудні місяці цього року. Режисером фільму буде Федір Бондарчук, а за продюсування стрічки візьметься Олександр Роднянський.

Мабуть, творці фільму прийшли до думки про екранізацію життя Павла Дурова після успішної прем’єри фільмів «Соціальна мережа» про творця Facebook Марка Цукерберга і непоганих касових зборів першого вікенду показу фільму «Джобс», головну роль в якому зіграв Ештон Кутчер.

Стали також відомі перші деталі нового фільму, згідно з якими головною героїнею фільму буде жінка-юрист, що збирає компрометуючу інформацію на соціальну мережу «Вконтакте».

Олександр Роднянський розповів, що у фільмі обов’язково з’являться політичні та соціальні контексти. Також буде висвітлено гучний «антипіратський закон». Повідомляється, що для саундтрека будуть використані найбільш популярні пісні для піратського обміну, але продюсери викуплять право на використання даних композицій.

Після таких заяв залишається надія на те, що у фільмі, можливо, буде пролито світло на недавні обшуки в квартирі Павла Дурова і в головному офісі «Вконтакте».

Поки залишається невідомим, хто ж зіграє роль творця «Вконтакте», але продюсери стверджують, що це буде маловідомий актор.

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: