fbpx
Футбол

Новачок «Динамо» Ігор Денисов: У «Зеніті» сказали, що я їм не потрібен

Сьогодні екс-футболісти махачкалінського «Анжи» Ігор Денисов, Юрій Жирков та Олександр Кокорін були представлені як новачки московського «Динамо». Зазначимо, що Кокорін нещодавно перейшов в «Анжи» саме з московського «Динамо». Таке ось вийшло повернення.

Після того, як стало відомо про зміни в махачкалінському клубі, можна було припустити, що гравець збірної Росії Ігор Денисов повернеться в пітерський «Зеніт», в якому футболіст дебютував в основному складі у далекому вже 2002 році. З тих пір Ігор Денисов вірою і правдою служив пітерському клубу, поки в червні 2013 року не підписав контракт з махачкалінським «Анжи», що зібрав у своєму складі багатьох відомих і сильних футболістів.

Варто відзначити, що наприкінці вересня минулого року у Денисова в «Зеніті» стався серйозний конфлікт, внаслідок якого Ігор Денисов та Олександр Кержаков були переведені до дублюючого складу команди. У ЗМІ писали про те, що футболіст вимагав підвищити йому заробітну плату. Далі, конфлікт було залагоджено, але Денисов виявився в результаті в Махачкалі, а тепер і в столиці Росії.

Сьогодні в ЗМІ з’явилися слова Ігоря Денисова, який заявив наступне: «Від «Зеніту» не було пропозицій, вони сказали, що я їм не потрібен». Прокоментував Ігор Денисов й інформацію, про свої конфлікти в різних командах. «А щодо конфліктів – ми ж не дівчатка. А хлопчики іноді лаються, що тут такого?», – наводять ЗМІ слова футболіста російської збірної і новачка московського «Динамо».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: