fbpx
Політика

Мінсоцполітики України працює над новим сайтом

Міністерство соціальної політики України незабаром матиме новий сайт. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила глава відомства Наталія Королевська.

«Працюємо над новим сайтом Мінсоцполітики. Робимо його максимально зручним і орієнтованим на громадян, а не на чиновників. Процес цікавий, хоч і тривалий, оскільки продумуємо все до дрібниць. Хочеться швидше його запустити, і почитати Ваші відгуки, адже ніхто, крім як безпосередній користувач, не скаже всі плюси і мінуси таких проектів», – написала міністр соціальної політики.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Нагадаємо, кожне міністерство України має свою офіційну сторінку в Інтернеті, на якій зобов’язане розміщувати оперативну інформацію про діяльність відомства. Крім того, прем’єр-міністр України Микола Азаров неодноразово закликав членів Кабінету міністрів створити свої профілі в соціальних мережах і повідомляти користувачам оперативну інформацію про діяльність міністерств, відповідати на питання, що цікавлять людей. Микола Азаров, між іншим, одним з перших зареєструвався у Facebook і постійно оновлює свою сторінку, а також спілкується з користувачами мережі.

Читайте також: