fbpx
Політика

У Челябінській області завершилися російсько-китайські військові навчання

У Челябінській області успішно завершилися спільні російсько-китайські масштабні військові навчання "Мирна місія-2013". Маневри протягом двох тижнів проходили на Чебаркульському полігоні, де військові двох країн налагоджували взаємодію між підрозділами.

Як розповіли в штабі навчань, за легендою, невелике селище захопили бойовики і перед військовими ставилося завдання знищення бандитського угруповання і порятунку заручників. Навчальна військова операція проводилася за підтримки танків і артилерії, при цьому були задіяні російські установки "Град" і китайські самохідки.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

З повітря наступ військових підтримувала авіація. Для цих цілей з аеродрому "Шагол" в небо були підняті російські бомбардувальники Су-24 і китайські "Літаючі леопарди", перед якими ставилося завдання – розбомбити підкріплення, що йде на допомогу до бандформувань.

"Всі цілі і завдання, які були поставлені в планах, виконані на 100 відсотків", – підбив підсумки навчань командувач військами Центрального військового округу Микола Богдановський і зауважив, що  розпочали детальний розбір дій об’єднаного угруповання і складання планів майбутніх спільних навчань.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У Челябінській області завершилися російсько-китайські військові навчання (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: