fbpx
Політика

У російських офіцерів може помінятися форма

Як написала сьогодні російська газета «Известия», можливо, у російських офіцерів, які несуть постійну службу в штабах або командних пунктах, поміняється форма. Стало відомо, що новий одяг буде схожий на той, який носять зараз співробітники МНС.

У комплект входить куртка на блискавці і просторі штани. Шити офіцерські костюми передбачається зеленого, синього і чорного кольорів – залежно від роду військ. У той же час, форма для польових умов залишиться колишньою.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Журналісти «Известий» нагадують, що першим з сучасних російських міністрів оборони військову форму змінив Павло Грачов. У 1992 році він поміняв радянські офіцерські кітелі на так звані натовські з накладними кишенями, зменшеними погонами і двоголовим орлом.

Маршал Ігор Сергєєв прибрав з кашкетів орлів, скасував маршальські зірки, але ввів нарукавні знаки і шапку-вушанку з каракуля для офіцерів і генералів. Найсерйозніші зміни у військову форму, що викликали широкий резонанс у суспільстві, були внесені Анатолієм Сердюковим.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

У російських офіцерів може помінятися форма (відео):

За матеріалами: izvestia.ru

Читайте також: