fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Запоріжжі обстріляли кортеж «наглядача»

Сьогодні вночі в Запоріжжі невідомі обстріляли кортеж місцевого бізнесмена Євгена Анісімова. За повідомленнями українських ЗМІ, Анісімов протягом останніх років виконував функції так званого «наглядача» за Запорізьким регіоном.

Напад на кортеж Анісімова стався неподалік від ресторану «Рибальський стан». Два автомобілі, в одному з яких знаходився Анісімов з охороною, наближаючись до виїзду на набережну, знизили швидкість, з ними порівнялася машина з злочинцями, і особи, що знаходилися в ній, відкрили вогонь з автоматів. Ніхто в кортежі не постраждав. Нападники кинули зброю на місці злочину і зникли.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Співробітники міліції, які прибули за викликом охорони Анісімова, виявили два автомати Калашникова і порожні ріжки. З приводу події почато розслідування за статтею «Замах на вбивство».  Анісімова допитали, можливо, він вже висунув які-небудь версії нападу.

Євгену Анісімову належить ряд інфраструктурних та торговельних підприємств у Запорізькій та інших областях, крім того, він контролює низку підприємств, які займаються видобутком корисних копалин. Українські ЗМІ не раз звинувачували Анісімова в зв’язках з криміналом.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: