fbpx
Політика

Навального хочуть судити за наклеп

 Депутат Державної Думи від «Справедливої ​​Росії» Олег Пахолков звинуватив російського опозиціонера Олексія Навального в наклепі і вимагає  порушити щодо нього справу. За словами Пахолкова, його звинувачення на адресу Навального небезпідставні.

Причиною обурення з боку депутата слугувало повідомлення Навального у Twitter, де він розмістив посилання на публікацію, в якій Пахолкова звинувачують у причетності до злочинів. Як вважає сам Пахолков, Навальний спеціально залишив це повідомлення, оскільки прагнув завдати шкоди його репутації. До слова, депутат нагадав, що Twitter Навального читає досить велика кількість людей – кілька сотень тисяч.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У матеріалі, на який послався Навальний, йдеться про причетність Пахолкова до організованих злочинних угруповань. Крім того, його звинувачують у несплаті податків, вбивствах і рекеті. При цьому автор публікації не приводить ніяких доказів своїх слів.

Примітно, що подібні публікації про депутата Пахолкова з’являлися в ЗМІ і раніше, проте сам депутат завжди спростовував їх.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: