fbpx
Футбол

Арбітра української прем’єр-ліги довічно дискваліфікували

Арбітр Андрій Кузьмін, який працював на матчах української прем’єр-ліги з сезону-2011/12, рішенням куратора суддівського комітету Федерації футболу України П’єрлуїджі Колліни довічно усунений від роботи.

За інформацією українських ЗМІ, відповідне рішення було прийнято ще на початку поточного місяця, але журналісти дізналися про нього лише сьогодні. Зазвичай П’єрлуїджі Колліна офіційно оголошує про те, що кар’єра того чи іншого футбольного арбітра завершена, але у випадку з Кузьміним італійський куратор ніяких заяв не робив.

Причиною настільки суворого покарання Кузьміна стало те, що він не зміг відпрацювати на матчі відкриття української прем’єр-ліги між сімферопольською «Таврією» і луганською «Зорею», оскільки знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння. Як пише одне з українських видань, в день гри Андрій Кузьмін «був знайдений в нетверезому стані без будь-яких шансів на те, що він прийде в себе до початку поєдинку». У Сімферополь терміново викликали Андрія Лисаковського, якому і довелося обслуговувати цей матч (гра завершилася перемогою гостей з рахунком 2:0).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: