fbpx
Освіта

Навчальний рік-2013. Всі київські школи готові до 1 вересня – КМДА

  Усі навчальні заклади столиці готові до 1 вересня, заявляє директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міськдержадміністрації Оксана Добровольська.

"У рамках реалізації освітнього проекту "Стандарт столичної освіти" у київських навчальних закладах значно посилено контроль за процесом підготовки до початку навчального року. Насамперед, йдеться про блоки харчування, медичне забезпечення, утеплення приміщень та енергозбереження", – цитує О. Добровольську прес-служба КМДА в п’ятницю.

Як зазначила керівник департаменту, більше трьохсот шкіл столиці отримають нову комп’ютерну техніку. О. Добровольська також повідомила, що учні початкових класів почнуть вивчення інформатики на ноутбуках.

За словами О. Добровольської, столичні школи отримали нові підручники і всі учні з першого до одинадцятого класу будуть забезпечені повними комплектами навчальної літератури відповідно до вимог Міністерства освіти і науки України.

За інформацією профільного департаменту, на підготовку навчальних закладів до нового навчального року у міському бюджеті передбачено 107,5 млн грн. Щорічний розмір асигнувань у порівнянні з минулим роком збільшився майже на 32 млн грн.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: