fbpx
Без категорії

Завтра в Києві пройде чемпіонат з брейк-дансу

 Сьогодні, 16 липня, в стінах будівлі Київської міської державної адміністрації (КМДА) пройшла прес-конференція, присвячена третьому міжнародному чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School 2013. Спікерами на даній прес-конференції були: заступник голови КМДА Віктор Корж, MC TRIX (ведучий Burn Battle School 2013), Владислав Салун (організатор чемпіонату з брейк-дансу), Артур Еванс (Аташе посольства США в Україні) та Денис Луцишин (бренд- менеджер ТМ Burn).

В ході прес-конференції пройшли показові виступи, щоб показати, що проходитиме завтра о 19:00 на Майдані Незалежності.

Під час прес-конференції спікери розповіли, що чемпіонат проводиться в Україні вже втретє. Особливою відмінністю цього року є безкоштовний вхід, значить насолодитися феєричним шоу зможе абсолютно кожен. Владислав Салун поділився своїми враженнями з цього приводу: «Я пам’ятаю, 3 роки тому, коли чемпіонат проводився вперше, близько 100 осіб збиралося в невеликому залі. Так проводився турнір. Цього року, виключно завдяки ТМ Burn і голові КМДА Олександру Попову, чемпіонат з брейк-дансу вийшов на новий рівень». MC TRIX, один з найвідоміших світових представників світу хіп-хопу, сказав, що він дуже радий, що чемпіонат в цьому році буде проходити в центрі Києва, і він сподівається, що насолодитися шоу прийде велика кількість людей.

Заступник голови КМДА Віктор Корж зазначив, що ми живемо в такий час, коли з’являється велика кількість субкультур, з’являються нові види спорту і інші заняття. Він запевнив, що КМДА допомагала і завжди буде всіма можливими способами допомагати проводити заходи такого роду як Burn Battle School, так як вони пропагують здоровий спосіб життя і прагнення до розвитку.

На завершення прес-конференції Владислав Салун, організатор Burn Battle School 2013, пояснив, що однією з основних цілей проведення чемпіонату з брейк-дансу є бажання показати, що брейк-данс – дуже складний вид спорту, який є дуже сучасним, він змушує розвиватися як духовно, так і фізично. Артур Еванс додав: «В Америці вже ніхто пов’язує брейк-данс з чимось негативним. Так має бути і в інших країнах».

На завершення залишається сказати, що чемпіонат з брейк-дансу Burn Battle School 2013 збере кращих представників жанру з 20 країн. Українські спортсмени не раз займали призові місця на чемпіонатах світового рівня з брейк-дансу, але тільки зараз всі отримають унікальну можливість насолодитися цим видовищем наживо.

Читайте також: