fbpx
Спорт

Марія Шарапова звільнила чергового тренера

Рівно місяць тривало співробітництво російської тенісистки Марії Шарапової з американським тренером Джиммі Коннорсом. Після невдалого виступу на турнірі «Мастерс», який проходить в ці дні в Цинциннаті, наставник росіянки був звільнений.

Перед стартом змагань у Цинцинаті Марія Шарапова на прес-конференції заявила, що їй подобається працювати з Коннорсом, а його тренерський досвід для неї безцінний. Проте буквально в першому ж матчі турніру «Мастерс» росіянка програла американській тенісистці Слоан Стівенс з рахунком 6:2, 6:7 (5:7), 3:6.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Наступні змагання, в яких має намір взяти участь Шарапова, – Відкритий чемпіонат США (US Open). Турнір стартує вже 26 серпня і триватиме до 9 вересня. Тренера на даний момент у росіянки немає, і хто ним стане – нікому не відомо.

60-річний Джиммі Коннорс став наставником Марії Шарапової в середині липня. Під його керівництвом спортсменка провела всього кілька занять. До цього Шарапова і Коннорс співпрацювали в 2008 році. Перед тим як відновилася співпраця з Коннорсом, наставником російської тенісистки був шведський тренер Томас Хогстедт.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: