fbpx
За кордоном Україна

Російські туристи почали масово відмовлятися від поїздок до Єгипту

Як повідомила в п’ятницю директор з роботи з туроператорами мережі «Гарячі тури», що об’єднує понад 650 агентств РФ, Валерія Романенкова, російські туристи в масовому порядку почали відмовлятися від турів до Єгипту, куплених раніше. Очевидно, що це прямим чином пов’язано із зіткненнями прихильників поваленого президента Мухаммеда Мурсі з силами правопорядку.

«Люди не хочуть летіти. Ще вчора в наших агентствах говорили, що є заявки на вильоти в суботу і неділю, і туристи готові були летіти. Сьогодні туристи в масовому порядку вибирають інші напрямки», – сказала Романенкова.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

За її словами, туроператори йдуть назустріч побажанням туристів і пропонують перебронювати тури без штрафів на будь-які інші напрямки.

Романенкова також зазначила, що зараз путівки до Єгипту стали найдешевшими і, як не дивно, знаходяться бажаючі їхати туди навіть зараз.

Нагадаємо, раніше Ростуризм розіслав російським туроператорам листи, в яких рекомендував більше не продавати тури на єгипетські курорти і повернути гроші за вже продані путівки.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: