fbpx
За кордоном Україна

Кілька російських туристів захотіли покинути Єгипет

 Як повідомила виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе, перервати свій відпочинок в Єгипті зважилися лише кілька російських туристів. За її словами, туроператори підтримують зв’язок з відпочиваючими, і у них немає жодних проблем у взаємодії.

Ломідзе зазначила, що 15 серпня перші російські туристи виявили бажання покинути Єгипет. Їх кількість варіюється від 5 до 7 осіб. Вони звернулися з відповідним проханням до консульства Росії в Каїрі.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

Ломідзе запевнила, що жодної проблеми з передчасним поверненням туристів немає. У разі такої необхідності, їх попросту підсаджують на ті рейси, де є вільні місця. Також вона звернула увагу на те, що ситуація в готелях спокійна – немає ніяких проблем ні з сервісом, ні з харчуванням, ні з безпекою.

У той же час прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна повідомила, що в Хургаді були відновлені всі екскурсії. За її словами, зараз там знаходиться кілька тисяч російських туристів, але ніхто з них не захотів залишати країну. При цьому вона зазначила, що правоохоронці контролюють в Хургаді лише Старе місто, а також в’їзди-виїзди на курорт.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: