fbpx
Футбол

Заява «Металіста» про рішення Верховного суду Швейцарії

Ми повідомляли про те, що Верховний суд Швейцарії призупинив рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS) про визнання матчу сезону-2007/2008 «Карпати» – «Металіст» договірним.

Після цього, на офіційному сайті харківського клубу з’явилися коментарі з цього питання юриста "Металіста" Маркіяна Ключковського, що підтвердив появу рішення Верховного суду Швейцарії. Маркіян Ключковський вважає, що в УЄФА немає формальних підстав для того, щоб не допускати ФК "Металіст" до матчів плей-офф Ліги чемпіонів.

Юрист харківського клубу заявив наступне: «У даній ситуації УЄФА повинно скасувати своє рішення або, принаймні, призупинити». Харківський «Металіст», звертається з відповідним проханням до УЄФА та CAS.

Крім того, «Металіст», за словами свого юриста, проситиме Верховний суд Швейцарії "скасувати рішення CAS взагалі. Паралельно ми будемо вести процес з CAS щодо скасування рішення УЄФА".

«Поки ж хочу зауважити, що будь-які дії, що суперечитимуть рішенню Верховного суду Швейцарії – найвищого судового органу Швейцарії – можуть розглядатися як неповага до суду» – резюмує Маркіян Ключковський.  

За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: