fbpx
Спорт

Кубок губернатора. ХК «Донбас» програв у фіналі нижегородському «Торпедо»

«Торпедо» з Нижнього Новгорода стало переможцем Кубка губернатора Нижегородської області. Просто не могли хокеїсти «Торпедо» на турнірі, що що проходив у них в місті, програти, хоча ХК «Донбас» й намагався всіма силами відвезти трофей до України.

Підопічні Андрія Назарова зайняли друге місце, що, без сумніву, можна назвати успіхом українського клубу на турнірі, що вважається одним з важливих етапів підготовки до чергового розіграшу КХЛ. Зазначимо, що перші два періоди поєдинку «Донбас» – «Торпедо» завершилися нульовою нічиєю, а все вирішилося в останньому, третьому періоді. ХК «Донбас» відзначився один раз, а ось «Торпедо» зуміло тричі розписатися у воротах донецького хокейного клубу.

Раніше на Кубку губернатора Нижегородської області у матчі за третє місце між собою грали підмосковний "Атлант" і московське «Динамо». «Атлант» виграв з рахунком 2:1. У першому періоді хокеїсти з Підмосков’я вийшли вперед, у другому періоді глядачі не побачили закинутих шайб, а третій період завершився з рахунком 1:1.

Нагадаємо, що в ході турніру ХК «Донбас» нижегородське «Торпедо» обігрував, і ця перемога для українського клубу стала першою на турнірі. ХК «Донбас» під час другого ігрового дня турніру в серії буллітів здобув перемогу над «Торпедо», а основний час поєдинку «Донбас» – «Торпедо» завершився внічию 1:1.

Читайте також: