fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Бедняков спростував чутки про своє одруження

  Нещодавно з’явилася інформація про те, що популярний ведучий програми «Орел і Решка» Андрій Бедняков взяв у дружини свою кохану Настю, з якою зустрічався протягом 6 років. Про це стало відомо завдяки соціальній мережі Instagram, де Андрій опублікував фото з весілля, як тоді здавалося. Також він підписав опублікований знімок: «Ну от і все … Всім дякую за привітання, Друзі!! Всіх люблю!».

Однак шанувальникам Андрія, як виявилося, рано радіти, адже насправді це був просто розіграш, і ніякого весілля не було. Вся справа в тому, що це була чергова зйомка «Великих почуттів».

Нагадуємо – «Великі почуття» – скетч-шоу, в якому герої показують «що потрібно робити в ліжку». Творці шоу називають свій проект найромантичнішою комедією, кажучи: «Про витівки без вульгарності! Хто сказав, що на тему сексу не можна жартувати? Просто треба це вміти!». Головні ролі у скетч-шоу виконують такі чудові актори, як: Діма Соловйов, Костя Войтенко, Андрій Бедняков і його дівчина Настя Коротка, Ольга Гольдіс, Інна Приходько, Андрій Водників.

Ну а що ж до жарту Андрія, то він опублікував фотографію зі зйомок, підписавши її наступним чином: «Ну що ж, Всім Дякую, чергова зйомка Великих Почуттів закінчена! ! Сьогодні був нареченим) можна роздягатися і йти додому)) Ну а ви теж добрі .. Довірливі))))».

Читайте також: