fbpx
Новини світу

Едвард Сноуден заявив, що Лон Сноуден не є його представником

За словами колишнього співробітника ЦРУ Едварда Сноудена, що отримав тимчасовий притулок у Росії, ні його батько Лон Сноуден, ні адвокат батька Брюс Фейн, ні тим більше дружина Фейна Метті не є його представниками, відповідно, не можуть робити достовірних заяв про стан його справ.  

"Я звернув увагу, що новинні організації, які збирають інформацію з приводу моєї ситуації, через труднощі зв’язатися зі мною безпосередньо були введені в оману пов’язаними з моїм батьком людьми. Вони друкували неправдиві відомості про мою ситуацію. Ні мій батько, ні його адвокат Брюс Фейн, ні його дружина Метті Фейн не є моїми представниками", – зазначив Едвард Сноуден.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Екс-співробітник ЦРУ попросив журналістів не користуватися емоційним станом батька і його адвоката з дружиною заради «якихось сенсацій». Едвард Сноуден заявив, що особисто він отримує юридичну допомогу «від одних з найкращих юристів у світі», а інтерв’ю дає тільки журналістам, чия чесність не викликає сумнівів. Ні з ким з цих осіб у нього жодного разу не виникло жодного конфлікту, підкреслив Сноуден-молодший.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Дана заява поширена у відповідь на статтю в ЗМІ, в якій повідомлялося, що дружина Брюса Фейна Метті заявила про недовіру Едварда Сноудена до журналіста Guardian Гленна Гринвальда і WikiLeaks.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: