fbpx
Кінотеатри

Гаррі Бардін зібрав гроші на мультфільм “Три мелодії”

Творець «Летючого корабля» і «Дорожньої казки» – мультиплікатор Гаррі Бардін – за допомогою користувачів ресурсу Planeta.ru. зібрав 2 200 000 рублів на створення мультфільму «Три мелодії».

200 000 рублів із цієї суми виділив сам ресурс, коли стало відомо про те, що Гаррі Бардіну загрожує штраф на цю суму за зрив термінів здачі проекту. Мультиплікатор надав міністерству культури довідки про хворобу і направив листа з проханням продовжити термін здачі роботи на п’ять місяців. Мінкульт визнав, що термін, на який були оформлені лікарняні листи, дозволяє завершити роботу вчасно, і пригрозив штрафними санкціями.

Решту 200 000 рублів, яких не вистачало на реалізацію проекту, були зібрані буквально за добу, і тепер Гаррі Бардін зможе завершити роботу.

Мультиплікаційна стрічка «Три мелодії» буде розбита на три частини. Кожну з них аніматори виконають в різній техніці. В якості музичного супроводу в картині буде звучати музика Каміля Сен-Санса, Жюля Массне і Луї Армстронга. На тлі мелодій цих авторів артисти, що озвучують мультфільм, прочитають філософські притчі.

Новий мультфільм Гаррі Бардіна "Три мелодії" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: