Єгипет запевняє, що загрози для туристів в країні не існує

Посольство Єгипту в Росії не згідне з поширеними серед російських громадян рекомендаціями МЗС РФ не відвідувати країну. "Це безпідставний вчинок. Не зрозуміло, чому прийняте таке рішення, так як жодного нападу на туристів не було", – заявив радник посла Єгипту в Росії з інформаційних питань Еззеддін Шахін.

Дипломат підкреслив, що з кінця червня, коли з поста президента Єгипту був зміщений Мухаммед Мурсі, і почалися масові виступи ісламістів, «курорти живуть спокійним життям». За словами Шахіна, всі єгиптяни розуміють, наскільки важливий туризм для Єгипту, «особливо важливі для Єгипту російські туристи».

Related Post

Нагадаємо, міністерство закордонних справ РФ рекомендує російським громадянам утриматися від відвідування Єгипту, так як у цій країні з початку протестних акцій загинули більше 400 осіб. Відучора в країні на місяць введений режим надзвичайного стану, в одинадцяти провінціях (зокремаі і в Шарм-еш-Шейху) діє комендантська година. З такими ж рекомендаціями для своїх співвітчизників виступили зовнішньополітичні відомства Молдови та Білорусі.

МЗС РФ порекомендував росіянам не їхати в Єгипет (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment