Дмитро Кисельов: Україна вже запустила друкарський верстат – штампує гроші, а Януковичу доведеться ховатися за кордоном

 У телевізійній програмі «Новини тижня» на каналі «Росія -1» відомий журналіст Дмитро Кисельов висловив цікаву думку про те, що відбувається сьогодні в Україні, а також припустив, що після того, як на волі виявиться Юлія Тимошенко, нинішньому президенту України Віктору Януковичу доведеться ховатися за кордоном.

 Розмірковуючи про ситуацію в Україні у світлі можливого підписання в листопаді поточного року Угоди про асоціацію з Європейським союзом, ведучий програми «Новини тижня» Дмитро Кисельов зазначив, що щодо питання підписання документів з ЄС складається таке враження, що у Віктора Януковича «якийсь холодок пробіг по спині». «Причина в тому, що угоди ще немає, а нові начальники, яких Віктор Янукович знайшов себе в Європі, вже починають віддавати йому накази», – підкреслив російський журналіст.

 Говорячи про можливе звільнення Юлії Тимошенко, Дмитро Кисельов заявив наступне: «Янукович розуміє, що Юлю на волі йому не здолати. До президентських виборів в Україні менше півтора років, з економікою – труба, ЄС відчутних грошей не дасть, а Тимошенко після тюрми розправиться швидко, немов сильно закручена пружина».

 На думку російського журналіста, «розправиться» є грою слів: "і розпрямиться, і розправиться з кривдником. Тоді вже за кордоном доведеться ховатися Януковичу».

Related Post

 Дмитро Кисельов відзначив і введення в Україні вексельної системи розрахунків і підкреслив наступне : «… Україна вже запустила і друкарський верстат – штампує гроші, щоб погасити бюджетний дефіцит. Значить, три – чотири місяці – і гривня полетить вниз, а ціни поповзуть вгору».

 За матеріалами: УНН

 

Leave a Comment