fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Фігуранта «врадіївської справи» Поліщука залишили під вартою

 Ще один фігурант «врадіївської справи» міліціонер Дмитро Поліщук, підозрюваний у побитті та зґвалтуванні Ірини Крашкової, був залишений під вартою до 27 вересня. Відповідне рішення ухвалив суддя Центрального районного суду Миколаєва Сергій Чернієнко.

Нагадаємо, що раніше під вартою залишили і колегу Поліщука – Євгенія Дрижака.

У ході судового засідання, під час якого Поліщуку продовжили термін перебування під вартою, були озвучені деякі нові деталі «врадіївської справи». Зокрема, було сказано про те, що Поліщук у свій час видав іншому фігуранту справи – Сергію Рябиненку, дозвіл на придбання і зберігання вогнепальної зброї. За це Поліщук отримав 650 гривень.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

При цьому наголошується, що Рябиненко став далеко не першою людиною, якій аналогічним чином допоміг Поліщук.

Крім того, з’явилися подробиці побиття і зґвалтування Крашкової. Повідомляється, що після того, як вони зупинилися біля лісосмуги, де була побита й зґвалтована Крашкова, один з міліціонерів витягнув з автомобіля Рябиненка автомобільний насос та з метою добити жертву остаточно, завдав їй як мінімум 6 ударів. Потім Дрижак забрав особисті речі потерпілої, що оцінюються в 4 800 гривень, і розділив їх зі своїми співучасниками.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За матеріалами: novosti-n.mk.ua

Читайте також: